„Noul Nadal” a câştigat titlul la Rio de Janeiro. Record bătut de spaniol

Tânărul tenisman spaniol Carlos Alcaraz (18 ani) a câştigat turneul de la Rio de Janeiro (Brazilia), singurul de categoria ATP 500 din America de Sud, dotat cu premii totale în valoare de 1.660.290 de dolari, în finala căruia l-a învins în două seturi, 6-4, 6-4, pe argentinianul Diego Schwartzman.

759 afișări
Imaginea articolului „Noul Nadal” a câştigat titlul la Rio de Janeiro. Record bătut de spaniol

„Noul Nadal” a câştigat titlul la Rio de Janeiro

Alcaraz, pe care mulţi specialişti îl consideră succesorul lui Rafael Nadal, şi-a trecut în palmares al doilea titlu ATP din cariera sa, după cel de la Umag (Croaţia), din vara trecută, ambele pe zgură.

Graţie succesului de duminică, el a devenit cel mai tânăr câştigător al unui turneu ATP 500 de la crearea acestei categorii, în 2009.

De menţionat că turneul de la Rio de Janeiro a fost cel la care Alcaraz a obţinut prima sa victorie în circuitul profesionist, în urmă cu doi ani.

Schwartzman, care a disputat la 29 de ani a 14-a finală din cariera sa, a ratat din nou trofeul în ultima manşă, la fel ca şi în urmă cu o săptămână la Buenos Aires, unde a pierdut titlul în faţa norvegianului Casper Ruud.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici