Noul program al turneului WTA de la Miami. Monica Niculescu, Irina Begu şi Marius Copil vor juca astăzi. Ce traseu ar putea avea Simona Halep

Ploia le-a dat mari bătăi de cap organizatorilor turneului WTA de la Miami, astfel că aceştiau au decis să anuleze toate meciurile de marţi, 20 martie, şi să le mute în ziua următoare. Astfel, miercuri va fi o zi aglomerată, cu partide din calificări, dar şi de pe tabloul principal.

992 afișări
Imaginea articolului Noul program al turneului WTA de la Miami. Monica Niculescu, Irina Begu şi Marius Copil vor juca astăzi. Ce traseu ar putea avea Simona Halep

Noul program al turneului WTA de la Miami. Monica Niculescu, Irina Begu şi Marius Copil vor juca astăzi

Începând cu ora 16:00, Monica Niculescu o va întâlni pe Kateryna Kozlova, în ultimul tur al calificărilor. Pe terenurile din Florida, vor mai mai evolua alţi doi sportivi români:

De la ora 01:00, Marius Copil va juca în primul tur de pe tabloul masculin cu Albert Ramos-Vinolas, în timp ce, de la ora 01:30, Irina Begu şi Bianca Andreescu se vor întâlni din nou, după partida de la Indian Wells, în primul tur de pe tabloul feminin.

Şi Simona Halep urma să îşi afle una din posibilele adversare din turul secund, campioana noastră urmând a evolua cu învingătoarea din partida Larsson - o jucătoare venită din calificări. Nici acest lucru nu a fost posibil, totul fiind amânat pentru miercuri.

Traseul posibil al Simonei Halep, la turneul de la Miami:

turul 2 - Johanna Larsson / jucătoare venită din calificări

turul 3 - Lesia Tsurenko

optimi - Daria Kasatkina / Venus Williams

sferturi - Elina Svitolina / Serena Williams

semifinale - Sloane Stephens / Karolina Pliskova

finală - Naomi Osaka / Angelique Kerber / Petra Kvitova

Miami Open 2019 este dotat cu premii în valoare totală de 9 milioane de dolari şi se desfăşoară în perioada 18-31 martie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici