Noul sezon de NBA a început în forţă

  • Noul sezon din NBA se va termina pe 16 mai
  • Fiecare echipă o să joace cu 10 meciuri mai puţin
  • Los Angeles Clippers – Los Angeles Lakers 116-109
  • Golden State Warriors – Brooklyn Nets 99-125
313 afișări
Imaginea articolului Noul sezon de NBA a început în forţă

Noul sezon de NBA a început în forţă, dar cu campioana în plan secund.

Caravana NBA s-a pus în mişcare azi-dimineaţă, când s-au şi jucat primele partide. Acesta va fi diferit faţă de restul, din cauza pandemiei de Covid-19.

Sezonul regulat va avea doar 72 de meciuri, cu zece mai puţin decât unul normal. Fanii nu vor avea voie pe toate arenele echipelor din Campionatul nord-american de basket. Doar 8 echipe au anunţat că vor primi spectatori. Jucătorii vor fi testaţi periodic, precum şi staff-ul. În cazul în care vor fi cazuri izolate de infectări, sezonul nu se va anula. Deplasările se vor face cu doar 45 de membri, aici intră şi cei 17 jucători..

La meciul pe care Lakers l-au pierdut în faţa celor de la Clippers, cu scorul de 109-116, au primit inelele de campioni ai sezonului trecut. LeBron James a dedicat titlul lui Kobe Bryant, decedat anul acesta.

În meciul de debut al sezonului 2020/2021, Brooklyn Nets a defilat acasă împotriva lui Golden State Warriors. Au câştigat cu 125-99. Kyrie Irving şi Kevin Durant au reuşit cele mai multe puncte.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici