Novak Djokovic ar putea rata US Open. Ce probleme acuză fostul număr 1 mondial

Novak Djokovic ar putea rata US Open. Fostul număr 1 mondial acuză probleme medicale şi se află în prezent în Toronto pentru a investigaţii amănunţite, informează presa din Serbia, citându-l pe medicul echipei de Fed Cup a Serbiei.

490 afișări
Imaginea articolului Novak Djokovic ar putea rata US Open. Ce probleme acuză fostul număr 1 mondial

Novak Djokovic ar putea rata US Open. Ce probleme acuz[ fostul număr 1 mondial

"Are o contuzie cauzată de numărul mare de jocuri. Novak este la Toronto pentru a efectua teste amănunţite", a declarat Zdenko Milinkovic, care a precizat că problema lui Djokovic este la cotul mâinii drepte.

De altfel, Djokovic, locul 4 în clasamentul mondial, s-a retras în sferturi la turneul de la Wimbledon din cauza acestei probleme, iar Sportski Zurnal notează că sportivul sârb ar putea lipsi 12 săptămâni.

Novak Djokovic este câştigător a 12 turnee de Grand Slam, iar la US Open a triumfat de două ori: în 2011 şi în 2015. Cea de-a 137-a ediţie a turneului american se va desfăşura în perioada 28 august - 10 septembrie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici