Novak Djokovic, campion la Roland Garros. Are 23 de titluri majore

Sârbul de pe locul 3 ATP a câştigat duminică o finală fără istoric în faţa norvegianului Casper Ruud, locul 4 ATP.

864 afișări
Imaginea articolului Novak Djokovic, campion la Roland Garros. Are 23 de titluri majore

Novak Djokovic, campion la Roland Garros. Are 23 de titluri majore

Nole s-a impus cu 7-6 (1), 6-3, 7-5, după mai bine de 3 ore de joc, şi de luni va fi noul lider mondial în tenis, detronându-l pe spaniolul Carlos Alcaraz.

Nordicul ajuns în cea de-a treia finală majoră a carierei (toate pierdute) a contat doar în primul set, în care a condus cu 3-0 şi cu 4-1.

De acolo, Djokovic, 36 de ani, cu 12 ani mai tânăr decât adversarul, a preluat comanda partidei.

Succesul de la Paris, după cele din 2016 şi 2021, îi aduce lui Djokovic titlul cu numărul 23 al carierei, record absolut. El îl lasă în urmă pe spaniolul Rafael Nadal, cu 22 de titluri.

La meci au asistat nume mari din sport, precum fotbaliştii Ibrahimovic, Mbappe şi Giroud, dar şi fost mare jucător de fotbal american Tom Brady, care a stat în loja sârbului.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici