Novak Djokovic, primele declaraţii după incidentul din Australia

Expulzat din Australia, campionul sârb a promis astăzi, la o întâlnire cu preşedintele Serbie că, în curând, îşi va prezenta versiunea asupra incidentelor de la Antipozi.

1733 afișări
Imaginea articolului Novak Djokovic, primele declaraţii după incidentul din Australia

Novak Djokovic, primele declaraţii după incidentul din Australia

Tenismanul sârb Novak Djokovic a fost primit joi de preşedintele Serbiei, Aleksandr Vucic, şi a anunţat cu această ocazie că va oferi în curând detalii despre ceea ce s-a petrecut în Australia, informează cotidianul sportiv Marca. Sârbul a purtat mască, când a dat prima oară ochii cu Vucic.

"Recunoştinţa mea faţă de poporul sârb devine tot mai puternică în fiecare zi. După ceea ce s-a întâmplat în Australia, ştiu că această legătură va dura pentru totdeauna. Vă rog să aveţi răbdare, în 7-10 zile voi intra mai mult în detalii despre ceea ce s-a întâmplat acolo", le-a spus Djokovic ziariştilor prezenţi la eveniment.

În cadrul întrevederii, preşedintele Serbiei şi-a exprimat recunoştinţa pentru tot ceea ce face Novak Djokovic în rolul de ambasador neoficial al ţării sale, oriunde merge în lume.

Lui Djokovic i-a fost refuzată viza de intrare în Australia şi a lipsit de la primul turneu de Mare Şlem al anului, adjudecat de rivalul Rafael Nadal, ajuns la 21 de titluri majore în carieră. „Nole” şi Federer au rămas cu 20 de titluri majore în palmares.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici