Novak Djokovic revine în forţă şi se califică în finala turneului de la Tokyo

Novak Djokovic (1 ATP) l-a învins, sâmbătă, pe David Goffin (15 ATP), cu scorul de 6-3, 6-4, calificându-se în finala turneului de la Tokyo.

175 afișări
Imaginea articolului Novak Djokovic revine în forţă şi se califică în finala turneului de la Tokyo

Novak Djokovic revine în forţă şi se califică în finala turneului de la Tokyo

Partida dintre Djokovic şi Goffin a avut o durată de aproximativ o oră şi treizeci de minute. După un serviciu pierdut al lui Goffin, liderul mondial a menţinut avantajul şi a câştigat primul set al partidei. În setul secund, Goffin a început slab, cu un serviciu pierdut. Partida a continuat cu cei doi jucători, împărţindu-şi game-urile, iar Djokovic obţinând victoria.

În finala turneului de la Tokyo, Novak Djokovic îl va înfrunta pe John Millman (80 ATP), care l-a învins, în semifinală, pe Reilly Opelka (53 ATP), cu scorul de 6-3, 7-6(4).

Acesta este primul turneu la care Djokovic ia parte, după ce s-a retras, în timpul turneului de la US Open, din cauza unei accidentări suferite la umăr.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici