Novak Djokovic s-a calificat în semifinalele turneului de la Madrid după abandonul lui Marin Cilic

Liderul ATP Novak Djokovic s-a calificat, vineri, în semifinalele turneului Masters 1.000 de la Madrid după ce croatul Marin Cilic a abandonat competiţia din cauza unei intoxicaţii alimentare. Sârbul îl va întâlni în semifinale pe câştigătorul partidei dintre Roger Federer şi Dominic Thiem.

76 afișări
Imaginea articolului Novak Djokovic s-a calificat în semifinalele turneului de la Madrid după abandonul lui Marin Cilic

Novak Djokovic s-a calificat în semifinalele turneului de la Madrid după abandonul lui Marin Cilic

"Îmi pare rău că trebuie să anunţ că trebuie să mă retrag de la meciul de astăzi. Am petrecut o noapte groaznică din cauza unei intoxicaţii alimentare. Sunt extrem de dezamăgit să văd că turneul meu de la Madrid se încheie în acest mod. Vă mulţumesc pentru susţinere", a anunţat Marin Cilic, pe Twitter.

Novak Djokovic, deţinătorul trofeului la Madrid în 2011 şi 2016, s-a calificat astfel în cea de-a 62-a semifinală de turneu Masters 1.000.

Sârbul îl va întâlni în semifinale fie pe marele campion elveţian Roger Federer, locul 4 ATP, de trei ori campion şi el la Madrid, care a câştigat joi cel de-al 1.200-lea meci al carierei, fie pe austriacul Dominic Thiem, locul 5 ATP.

Meciul dintre Roger Federer şi Dominic Thiem, din sferturile de finală, se dispută vineri, începând cu ora 18.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici