Novak Djokovic şi Matteo Berrettini se vor întâlni în finala masculină la Grand Slam-ul de la Wimbledon

Jucătorii de tenis Novak Djokovic ( 1 ATP) şi Matteo Berrettini (9 ATP) s-au calificat vineri în finala Grand Slam-ului de la Wimbledon şi se vor înfrunta pe arena central londoneză în cursul zilei de duminică, de la ora 16.00.

409 afișări
Imaginea articolului Novak Djokovic şi Matteo Berrettini se vor întâlni în finala masculină la Grand Slam-ul de la Wimbledon

Novak Djokovic şi Matteo Berrettini se vor întâlni în finala masculină la Grand Slam-ul de la Wimbledon

Sârbul Novak Djokovic va juca cea de a 7-a finală la All England Club, fiind posesorul trofeului de 5 ori şi campion în exerciţiu. Acesta a trecut în semifinală, fără mari probleme, de canadianul Denis Shapovalov (12 ATP) cu 7-6 (3), 7-5, 7-5, după un meci ce a durat 2 ore şi 47 de minute.

În primul set, canadianul a fost în avantaj până la 5-4, cu un break avans, însă Djokovic a egalat şi apoi s-a impus în tiebreak. Setul doi şi trei au fost trase la indigo, sârbul realizând break-ul de fiecare dată pe final de set. Djokovic a ajuns astfel la cea de a 20-a victorie consecutivă la turneul londonez.

De cealaltă parte, italianul Matteo Berrettini (9 ATP) s-a calificat pentru prima dată în carieră într-o finală de Grand Slam, după ce a trecut în 4 seturi de polonezul Hubert Hurkacz (18 ATP), cu 6-3, 6-0, 6-7 (3), 6-4, după două ore şi 39 de minute.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici