Novak Djokovic şi Stefanos Tsitsipas îşi dispută duminică finala turneului Masters 1000 de la Madrid

Liderul ATP Novak Djokovic şi Stefanos Tsitsipas, cel care l-a eliminat pe Rafael Nadal în semifinale, îşi dispută, duminică, de la ora 19.30, finala turneului Masters 1000 de la Madrid.

207 afișări
Imaginea articolului Novak Djokovic şi Stefanos Tsitsipas îşi dispută duminică finala turneului Masters 1000 de la Madrid

Novak Djokovic şi Stefanos Tsitsipas îşi dispută duminică finala turneului Masters 1000 de la Madrid

Grecul, locul 9 ATP, l-a eliminat în semifinale pe Rafael Nadal, locul 2 ATP, scor 6-4, 2-6, 6-3, în timp ce sârbul a trecut în semifinale de austriacul Dominic Thiem (5 ATP), scor 7-6 (2), 7-6 (4).

Djokovic ajunge în a treia finală din carieră la turneul din Spania, în condiţiile în care nu a pierdut niciun set toată competiţia. A mai atins această performanţă în 2011, când a şi câştigat întrecerea, după un ultim act împotriva lui Rafael Nadal, şi în 2016, când s-a impus în faţa lui Andy Murray.

Sârbul joacă în cea de-a 48-a finală de turneu Masters 1000 în timp ce pentru Tsitsipas, în vârstă de 20 de ani, este doar a patra.

Dacă va câştiga finala, va fi primul trofeu de turneu Masters 1000 pentru Stefanos Tsitsipas.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici