NEWS ALERT  Novak Djokovic trimis acasă. Sportivului i s-a refuzat viza şi va fi expulzat din Australia

Novak Djokovic, numărul 1 mondial în tenis, nu a fost acceptat în Australia, după ce iniţial a primit o scutire medicală pentru cerinţele ţării privind vaccinarea COVID-19, pentru a putea juca la Australian Open.

3645 afișări
Imaginea articolului Novak Djokovic trimis acasă. Sportivului i s-a refuzat viza şi va fi expulzat din Australia

Novak Djokovic trimis acasă. Sportivului nevaccinat i s-a refuzat viza şi va fi expulzat

Starul tenisului, rămas blocat pe aeroportul Tullamanrien din Melbourne în cursul nopţii, a primit o scrisoare din partea guvernului australian în care i s-a refuzat viza şi va fi expulzat, a declarat pentru Reuters o sursă apropiată turneului.

Poliţia de frontieră australiană a confirmat într-un comunicat că Djokovic nu a furnizat dovezi adecvate pentru a îndeplini cerinţele de intrare în Australia, iar viza i-a fost anulată.

"Cetăţenii care nu deţin o viză valabilă la intrare sau cărora li s-a anulat viza vor fi reţinuţi şi expulzaţi din Australia", se precizează în comunicat.

Miercuri, premierul Morrison a confirmat că Djokovic va trebui să dovedească autorităţilor de ce nu a putut să se vaccineze şi numai dacă o va face, i se va permite intrarea în ţară. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici