Novak Djokovici a câştigat Openul Australiei pentru a doua oară în carieră

Tenismanul sârb Novak Djokovici a câştigat, duminică, pentru a doua oară în carieră, Openul Australiei, primul turneu de Grand Slam al anului, după ce l-a învins pe scoţianul Andy Murray, cu scorul de 6-4, 6-2, 6-3.

52 afișări
Imaginea articolului Novak Djokovici a câştigat Openul Australiei pentru a doua oară în carieră

Novak Djokovici a câştigat Openul Australiei pentru a doua oară în carieră (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Novak Djokovici, născut la 22 mai 1987, numărul 3 mondial, s-a mai impus la Australian Open şi în 2008. Atunci el l-a învins în finală pe francezul Jo-Wilfred Tsonga.

Andy Murray, născut la 15 mai 1987, numărul 5 mondial, a pierdut pentru a doua oară consecutiv finala la Australian Open, anul trecut fiind învins de elveţianul Roger Federer.

Djokovici şi Murray, prieteni buni, au jucat duminică timp de două ore şi 37 de minute.

Murray a ratat şansa de a deveni primul britanic câştigător al turneului Australian Open după Fred Perry în 1934.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici