Novak Djokovici a câştigat US Open

Tenismanul sârb Novak Djokovici, liderul ierarhiei mondiale, a câştigat US Open, după ce l-a învins, în finală, cu scorul de 6-4, 5-7, 6-4, 6-4, după trei ore şi 20 de minute, pe elveţianul Roger Federer, cap de serie numărul 2, informează site-ul oficial al ultimului turneu de Grand Slam al anului.

545 afișări
Imaginea articolului Novak Djokovici a câştigat US Open

Novak Djokovici (Foto: Arhiva Mediafax Foto)

Djokovici, în vârstă de 28 de ani, s-a impus pentru a doua oară la US Open, după ce a mai câştigat în 2011.

Sârbul mai are în palmares opt titluri de Grand Slam, cinci la Australian Open şi trei la Wimbledon.

Roger Federer, în vârstă de 34 de ani, a jucat a şaptea finală la US Open, aceasta fiind a doua pe care o pierde după cea din 2009.

Grecoaica Eva Asderaki-Moore a devenit prima femeie care arbitrează o finală masculină de Grand Slam. De asemenea, US Open a devenit primul turneu de Grand Slam ale cărui finale de simplu sunt arbitrate de femei, după ce croata Marija Cicak a condus ultimul act al probei feminine.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici