VIDEO  Nu se dă dusă din tenis: Serena Williams a învins-o pe a doua jucătoare a lumii şi este în turul 3 la US Open

Serena Williams, aflată în prezent pe locul 605 WTA, s-a calificat în această dimineaţă în turul 3 la US Open 2022 după ce a eliminat-o pe favorita numărul 2 a turneului, Anett Kontaveit.

2702 afișări
Imaginea articolului Nu se dă dusă din tenis: Serena Williams a învins-o pe a doua jucătoare a lumii şi este în turul 3 la US Open

Nu se dă dusă din tenis: Serena Williams a învins-o pe a doua jucătoare a lumii şi este în turul 3 la US Open

Serena Williams, aflată în prezent pe locul 605 WTA, s-a calificat în această dimineaţă în turul 3 la US Open 2022 după ce a eliminat-o pe favorita numărul 2 a turneului, Anett Kontaveit.

Americanca de 40 de ani s-a impus cu scorul de 7-6 (4), 2-6, 6-2, la capătul unui meci de-a dreptul spectaculos care a durat două ore şi 19 minute de joc.

Americanca a fost împinsă de la spate de publicul atât de zgomotos de pe Arena Arthur Ashe, iar acum se va lupta pentru un loc în optimile de finală cu Ajla Tomljanovic, care a trecut de Rodina în turul 2, scor 1-6, 6-2, 7-5.

Prin intermediul victoriei obţinute în faţa estonei Anett Kontaveit, Serena Williams, aflată la turneul de rămas bun din tenis, a bifat victoria cu numărul 367 în turneele de Grand Slam. Doar Federer are mai multe, 369.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici