Nu vă fie frică, Dinamo se ridică: 3-0 în deplasarea de la Dej

Unirea Dej şi Dinamo Bucureşti au închis duminică etapa a doua a play-off-ului Ligii a 2-a, pe terenul ardelenilor, „câinii roşii” impunându-se cu 3-0, după un meci frumos, cu multe faze de poartă.

258 afișări
Imaginea articolului Nu vă fie frică, Dinamo se ridică: 3-0 în deplasarea de la Dej

Nu vă fie frică, Dinamo se ridică: 3-0 în deplasarea de la Dej

Dinamo e acum pe locul 4 în clasament, cu 35 de puncte, loc ce duce momentan la un baraj pentru accederea în prima ligă.

După un prim şut frumos al lui Igesias, scos de la viclu de portarul dejenilor, Larrucea a deschis scorul din faţa porţii, în minutul 27, după o centrare din corner.

Iglesias a majorat apoi la 0-2, după doar 4 minute, fructificând cu o lovitură de cap o centrare de pe flancul drept, trimisă de Iulian Roşu.

În repriza secundă, Larrucea a trimis un şut în bară, din afara careului, înainte ca Iglesias să expedieze un nou şut, aproximativ din aceeaşi poziţie, pentru a duce scorul la 0-3.

Unirea Dej rămâne fără puncte acumulate în play-off şi e pe ultimul loc, în timp ce Dinamo se menţine pe locul 4, urmând să joace acasă împotriva lui Oţelul Galaţi, care e pe 3 şi are acum 39 de puncte.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici