O'Brien: Sper să prindem o zi bună cu Steaua

Atacantul echipei St. Patrick's Athletic, Declan O'Brien, numit fotbalistul lunii iulie în Irlanda, speră ca în meciul cu formaţia Steaua jucătorii români să nu fie în cea mai bună formă sportivă iar coechipierii săi să prindă o zi foarte bună, informează site-ul oficial al grupării irlandeze.

9 afișări
Imaginea articolului O'Brien: Sper să prindem o zi bună cu Steaua

O'Brien: Sper să prindem o zi bună cu Steaua

"Formaţia rusă (n.r. - Krylya Sovetov, echipa de care St. Patrick's a trecut în turul II al Ligii Europa) era o echipă foarte bună, poate una dintre cele mai bune din Europa. Avea câţiva internaţionali ruşi şi evoluau într-un campionat puternic. Au fost două jocuri incredibile care au programat un joc minunat cu Steaua. Sper să avem o zi bună şi ei să nu fie în cea mai bună zi", a spus O'Brien despre parcursul echipei St. Patrick's în Liga Europa.

Steaua și St. Patrick's Athletic se vor întâlni, joi, la Bucureşti, în prima manşă a play-off-ului Ligii Europa, returul urmând să aibă loc în 27 august.

St. Patrick's a remizat, vinerea trecută, scor 0-0, cu Monaghan United, în turul patru al Cupei Irlandei, şi avea programată, luni, rejucarea acestei partide.

Conducerea clubului irlandez a solicitat ca meciul să fie amânat pentru ca pregătirile în vederea întâlnirii cu Steaua să nu fie afectate, astfel că partida din Cupă se va disputa la 7 septembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici