O brigadă din Suedia, cu Jonas Eriksson la centru, conduce partida România-Bosnia

Partida România-Bosnia-Herţegovina, contând pentru preliminariile Campionatului European din Polonia şi Ucraina, va fi condusă la centru de o brigadă din Suedia avându-l la centru pe Jonas Eriksson.

128 afișări
Imaginea articolului O brigadă din Suedia, cu Jonas Eriksson la centru, conduce partida România-Bosnia

O brigadă din Suedia, cu Jonas Eriksson la centru, conduce partida România-Bosnia (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

El va fi ajutat la cele două linii de Stefan Wittberg şi Daniel Warnmark, în timp ce Markus Strombergsson va fi rezervă.

Delegat UEFA de joc va fi austriacul Christian Schmoelzer, iar observator pentru arbitraj, italianul Giovanni Stevanato.

Eriksson a mai condus în trei rânduri echipe din România. Astfel, el a arbitrat prima partidă a selecţionerului Răzvan Lucescu pe banca tehnică a echipei naţionale, Lituania - România, scor 0-1.

În sezonul recent încheiat, suedezul a mai condus la centru partidele AS Roma - CFR Cluj, scor 2-1, în grupele Ligii Campionilor, şi Steaua - Grasshopper Zurich, scor 1-0, în manşa tur a play-off-ului Ligii Europa.

În vârstă de 37 de ani, Eriksson a început să arbitreze în 1994, debutul în prima ligă suedeză avându-l în 2000. După doi ani, Eriksson a primit ecusonul FIFA şi a fost promovat în categoria Elite la începutul sezonului 2009/2010.

Echipa naţională a României întâlneşte vineri, de la ora 21.00, pe Stadionul Giuleşti-Valentin Stănescu, selecţionata Bosniei-Herţegovina în preliminariile Campionatului European din 2012.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici