O fostă semifinalistă a Cupei UEFA nu poate participa în Liga Europa din cauza problemelor financiare. Cum speră să-şi rezolve problemele

Gruparea AEK Atena a primit interdicţie de a participa în Liga Europa din cauza problemelor financiare, alte cinci echipe neavând voie să facă transferuri din aceleaşi motive, a anunţat, joi, federaţia elenă.

89 afișări
Imaginea articolului O fostă semifinalistă a Cupei UEFA nu poate participa în Liga Europa din cauza problemelor financiare. Cum speră să-şi rezolve problemele

O fostă semifinalistă a Cupei UEFA nu poate participa în Liga Europa din cauza problemelor financiare. Cum speră să-şi rezolve problemele (Imagine: Sebastian Sascău / Sebastian Sascău)

"Datoria noastră se ridică la 35 de milioane de euro, din care 23 de milioane sunt la stat. Am solicitat ajutorul fanilor noştri, iar următoarele 15 zile vor fi cruciale", a declarat preşedintele clubului AEK, Andreas Dimitrelos.

Federaţia a decis şi ca grupările AEK, Aris Salonic, Panionios, PAS Giannina, Corfu şi OFI Creta să nu facă transferuri, exceptând cazurile în care este vorba de jucători greci până în 22 de ani.

În schimb, Curtea de Apel a federaţiei a autorizat Panathinaikos să participe în Liga Campionilor, clubul prezentând documentele care au demonstrat că poate să-şi respecte responsabilităţile financiare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici