O întâlnire cu Ibrahimovici, ultima dorinţă a unui copil bosniac care are leucemie în fază terminală

Un copil bosniac care suferă de leucemie în fază terminală vrea să îl întâlnească pe idolul său, atacantul suedez de origine croato-bosniacă Zlatan Ibrahimovici, o ultimă dorinţă pe care părinţii săi au declarat joi că vor să i-o îndeplinescă, cu orice preţ.

156 afișări
Imaginea articolului O întâlnire cu Ibrahimovici, ultima dorinţă a unui copil bosniac care are leucemie în fază terminală

Zlatan Ibrahimovici (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

"Ceea ce îmi doresc cel mai mult în acest moment este să îi îndeplinesc ultima dorinţă fiului meu Hajrudin. El visează de mult timp să îl întâlnească pe Ibrahimovici", a declarat Amela Kamenjas, mama băiatului în vârstă de 8 ani, citată de cotidianul bosniac Dnevni Avaz.

Hajrudin a fost diagnosticat cu leucemie în 2007. El a fost tratat timp de trei ani în Germania, iar la sfârşitul lunii septembrie a revenit în Bosnia, medicii considerând că nu mai are şanse de vindecare.

"Medicii au spus că mai are patru săptămâni de trăit", a precizat Amela Kamenjas.

Ea a menţionat că fiul său vrea să fie în tribună la un meci al lui Ibrahimovici, iar apoi să îl întâlnească pe fotbalist.

O bosniacă stabilită în Germania şi care s-a angajat să organizeze o întâlnire între copilul bolnav şi Ibrahimovici, Thea Rekici, a declarat că a contactat anturajul jucătorului şi că aşteaptă un răspuns.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici