O Jogo: FC Porto l-a achiziţionat pe Săpunaru pentru 2,5 milioane de euro

Publicaţia O Jogo scrie, joi, că FC Porto l-a achiziţionat pe Cristian Săpunaru de la Rapid pentru suma de 2,5 milioane de euro, urmând ca la gruparea giuleşteană să ajungă sub formă de împrumut Joao Paulo şi Claudio Pitbull.

20 afișări
Imaginea articolului O Jogo: FC Porto l-a achiziţionat pe Săpunaru pentru 2,5 milioane de euro

O Jogo: FC Porto l-a achiziţionat pe Săpunaru pentru 2,5 milioane de euro (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit O Jogo, acordul dintre Rapid şi FC Porto prevede că gruparea portugheză a achiziţionat 50 la sută din drepturile sportive pentru 2,5 milioane de euro şi i-a împrumutat pe Joao Paulo şi pe Pitbull la echipa pregătită de Jose Peseiro. Rapid va decide la finalul sezonului dacă cei doi jucători vor rămâne. În perioada împrumutului, salariile celor doi jucători vor fi plătite în mod egal de Rapid şi FC Porto.

O Jogo notează că deocamdată nu s-a stabilit perioada pe care Săpunaru va semna, patru sau cinci sezoane, însă totul se va rezolva când jucătorul va ajunge la Porto.

Publicaţia Maisfutebol scrie că atacantul Claudio Pitbull are oferte şi din Japonia. "Am auzit de interesul Rapidului prin intermediul impresarului meu. Sigur că voi asculta propunerea, dar adevărul este că plecarea nu are fi cea mai interesantă soluţie, deoarece campionatul românesc nu este foarte vizibil. Oricum, Rapid are un antrenor de calitate. Voi discuta cu oficiali de la FC Porto, îmi voi spune părerea şi vor încerca să aflu dacă este interesant să merg la Rapid", a spus Pittbull.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici