O jucătoare de fotbal din Noua Zeelandă a reuşit o contraperformanţă incredibilă. Şi-a dat trei autogoluri în 36 de minute

  • Selecţionatele feminine ale Statelor Unite şi Noii Zeelande s-au întâlnit într-un meci de la SheBelieves Cup, meci terminat cu 5-0 în favoarea americancelor.
  • Însă, Meikayla Moore, în vârstă de 25 de ani, a intrat în atenţia presei pentru contraperformanţa cu care a intrat în istoria fotbalului.
824 afișări
Imaginea articolului O jucătoare de fotbal din Noua Zeelandă a reuşit o contraperformanţă incredibilă. Şi-a dat trei autogoluri în 36 de minute

Sursa foto: Twitter FootballJOE

Meikayla Moore, jucătoare la Liverpool din 2020, a reuşit un hat-trick perfect de autogoluri, marcând în propria poartă cu cu capul, dreptul şi stângul.

În minutul 40 al primei reprize a fost schimbată, după ce a înscris în 36 de minute de la fluierul de start, de trei ori(în minutele 5, 6 şi 36). A ieşit în lacrimi de pe teren.

Pentru Noua Zeelandă a jucat în 48 de meciuri şi a marcat trei goluri şi trei autogoluri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici