O medalie de aur şi două de argint pentru România la Europenele U23 din Polonia

  • Echipajul feminin de patru plus unu rame feminin (BW4+) a obţinut duminică dimineaţa medaliile de aur la Campionatul European de Canotaj Under 23 de la Kruszwika (Polonia).
  • Echipajul similar masculin a câştigat medaliile de argint, la fel ca şi cel de dublu-rame feminin.
261 afișări
Imaginea articolului O medalie de aur şi două de argint pentru România la Europenele U23 din Polonia

O medalie de aur şi două de argint pentru România la Europenele U23 din Polonia

Campionatul European de Canotaj Under 23 de la Kruszwika (Polonia) se desfăşoară în acest weekend cu participare românească şi cu multe şanse la medalii.

Astfel, echipajul de patru plus unu rame feminin (BW4+), compus din Amalia Bucu, Larisa-Andreea Bogdan, Manuela-Gabriela Lungu, Cosmina-Maria Podaru şi Victoria-Ştefania Petreanu, a obţinut medaliile de aur, terminând cursa cu timpul de 7:05,64 minute, în faţa echipajelor din Italia şi Germania.

Echipajul de patru plus unu rame masculin (BM4+), alcătuit din Andrei Mândrilă, Nicu-Iulian Chelaru, Florin Ceobanu, Claudiu Neamţu şi Dumbravă Gavril au terminat cursa pe locul doi, obţinând medaliile de argint. Aceştia au fost depăşiţi dcu aproape 2 secunde de echipajul Italiei. Pe locul 3 au trecut canotorii germani.

Medalii de argint au obţinut şi componentele echipajului de dublu rame feminin (BW2-), Adriana Ailincai şi Alina-Maria Baletchi, care au fost întrecute în finală de Croaţia, locul 3 revenind Ucrainei.

La dublu vâsle masculin (BM2x), Sebastian Timiş şi Gheorghe Morar au încheiat pe locul 2 cursa din Finala B, ocupând poziţia 8 în clasamentul general.

În Finala B de patru vâsle masculin (BM4x), Gheorghe Scripcaru, Florin Bogdan Horodişteanu, Cristian-Ionuţ Cojocaru şi Andrei-Sebastian Cornea au încheiat cursa pe locul 2, ocupând locul 8 în clasamentul general.

Competiţia este în desfăşurare, având şi alte echipaje româneşti în cursă pentru medalii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici