O nouă echipă engleză îl doreşte antrenor pe Dan Petrescu

Antrenorul Dan Petrescu este din nou în atenţia unui club din Premier League, Crystal Palace, scrie, miercuri, presa engleză, după ce cu o zi înainte jurnaliştii britanici au precizat că şi Fulham ar fi interesată de serviciile tehnicianului formaţiei Dinamo Moscova.

148 afișări
Imaginea articolului O nouă echipă engleză îl doreşte antrenor pe Dan Petrescu

Dan Petrescu (Imagine: Vlad Chirea / Mediafax Foto)

Potrivit mirror.co.uk, noul director sportiv de la Crystal Palace, Iain Moody, îl apreciază pe antrenorul român şi îl consideră potrivit pentru a revitaliza echipa aflată pe ultimul loc în campionatul englez, cu doar patru puncte acumulate după 11 etape.

"Lanterna roşie" din Premier League a rămas fără antrenor la 23 octombrie, după ce fostul manager Ian Holloway a ajuns la un acord cu conducerea clubului pentru a-şi rezilia contractul.

Mirror.co.uk scrie că o delegaţie a clubului condusă de patronul Steve Parish a călătorit, marţi, în străinătate pentru a discuta cu un antrenor, iar surse din cadrul grupării au afirmat că este vorba de Dan Petrescu.

Marţi, dailymail.co.uk a notat că antrenorii Dan Petrescu (Dinamo Moscova) şi Roberto Di Matteo (ex-Chelsea) se află printre variantele pentru înlocuirea olandezului Martin Jol la conducerea tehnică a echipei Fulham. Conducătorii clubului englez doresc să-l înlocuiască pe Martin Jol, ce a avut un start slab de sezon la gruparea londoneză.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici