O nouă pată asupra imaginii sportului românesc. Fanii FCSB-ului au afişat mesaje rasiste la meciul cu Rapid

Mesajele la limita decenţei sunt dese în tribunele din România, dar astăzi fanii clublui FCSB au adus o nouă pată asupra imagini sportului românesc.

1705 afișări
Imaginea articolului O nouă pată asupra imaginii sportului românesc. Fanii FCSB-ului au afişat mesaje rasiste la meciul cu Rapid

Foto: Captura Prosport

În peluza Nord a celor de la FCSB au apărut la meciul cu Rapid mai multe mesaje rasiste precum: „Moarte ţiganilor” / „Neintegraţi în societate, rămâneţi o minoritate”.

Suporterii FCSB nu sunt la primele incidente legate de mesajele/ bannerele pe care le-au afişat. La meciul cu Dunajska Streda din 2022 suporterii au afişat un steag problematic.

Steagul în cauză avea ilustrată o cruce celtică şi un suporter cu o cagulă, iar oficialii UEFA au considerat că simbolul de pe steag este unul neo-nazist şi au aplicat o sanţiune dură. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici