O nouă victorie românească în FIBA Europe Cup - CSM Oradea a învins Besiktas

  • CSM Oradea a debutat cu o victorie la turneul de promovare în optimile FIBA Europe Cup ce se desfăşoară la Istanbul.
  • I-a învins 91-83 (51-40) pe Besiktas, gazda meciurilor din grupa D.
95 afișări
Imaginea articolului O nouă victorie românească în FIBA Europe Cup - CSM Oradea a învins Besiktas

FOTO: Facebook CSM Oradea

Partida dintre CSM Oradea şi Besiktas Istanbul s-a încheiat marţi seara cu scorul 91-83 (51-40), într-un meci din prima etapă a grupei D la baschet masculin, din cadrul FIBA Europe Cup.

Meciul a fost echilibrat până la jumătatea sfertului 2, când orădenii s-au desprins înainte de pauză la 11 puncte, ajungând chiar la +13, la puţin timp după reluare (58-45). Turcii au forţat şi au fost la un pas de a egala (58-56).

CSM a făcut faţă cu brio şi a refăcut avantajul, ducându-l în sfertul 4 şi la +14 (87-73). O nouă mobilizare a celor de la Besiktas a fost tardivă, orădenii administrând bine finalul de meci.

Cel mai bun marcator de la CSM a fost sârbul Dragan Zekovic, cu 22 de puncte, urmat de Briussard şi Watson, cu câte 15.

Tot marţi, la Istanbul, CSU Sibiu a învins Balkan Botevgrad, cu scorul de 88-75 (53-41).

Cele două echipe româneşti se află pe primele 2 locuri la egalitate de puncte, departajate, în favoarea sibienilor, doar de coşaveraj.

În etapa a doua a grupei se vor întâlni joi la Istanbul, CSM Oradea şi Balkan Botevgrad, respectiv CSU Sibiu - Besiktas Istanbul, urmând ca vineri să se joace partidele CSU Sibiu - CSM Oradea şi Balkan - Besiktas.

Primele două clasate se califică în optimi, care se vor disputa tot sub formă de turnee, la fel ca şi sferturile, Turneul Final Four urmând a avea loc între 21 şi 26 aprilie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici