O parte dintre trofeele Red Bull au fost recuperate

O parte dintre cele 60 de trofee ale echipei de Formula 1 Red Bull, furate la începutul acestei luni de la sediul din Milton Keynes (Marea Britanie), au fost găsite într-un lac.

82 afișări
Imaginea articolului O parte dintre trofeele Red Bull au fost recuperate

O parte dintre trofeele Red Bull au fost recuperate (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Trofeele au fost furate după ce două maşini cu şase bărbaţi au lovit intrarea principală a clădirii. Nicio persoană nu a fost rănită în atac, însă Christian Horner, teamprincipal al echipei, s-a declarat devastat de această întâmplare.

Circa o treime dintre trofee a fost găsită în Lacul Horseshoe, lângă Sandhurst, în sudul Angliei, însă multe sunt deteriorate.

"Estimăm la 20 numărul de trofee recuperate, dar ţinem legătura cu Red Bull pentru a stabili numărul extact de cupe deteriorate", a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei britanice.

Între 2010 şi 2013, Red Bull a dominat Formula 1, obţinând patru titluri consecutive la constructori şi tot atâtea la piloţi, prin germanul Sebastian Vettel. Însă printre obiectele furate nu se aflau şi cele primite de echipa austriacă pentru aceste performanţe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici