O persoană sancţionată în urma scandalului izbucnit între fanii formaţiilor CFR şi Universitatea

O persoană a fost amendată cu 200 de lei de jandarmii clujeni, în urma scandalului izbucnit, duminică seară, între suporterii formaţiilor CFR şi Universitatea.

49 afișări
Imaginea articolului O persoană sancţionată în urma scandalului izbucnit între fanii formaţiilor CFR şi Universitatea

O persoană sancţionată în urma scandalului izbucnit între fanii formaţiilor CFR şi Universitatea (Imagine: Mediafax Foto)

 Ioan-Dan C., de 27 ani, din Cluj-Napoca, a fost amendat cu 200 lei pentru provocare de scandal, informează Gruparea de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca.

Conform sursei citate, tânărul se află în baza de date a Jandarmeriei, având, în prezent, interdicţie de a participa la competiţii sportive pe o perioadă de un an.

"În data de 4 aprilie, în jurul orei 23.00, aproximativ 50 de fani ai echipei «CFR 1907 Cluj» s-au adunat în Piaţa Avram Iancu pentru a sărbători trecerea echipei CFR pe primul loc al Ligii I. La un moment dat în piaţă au mai sosit în jur de 20-30 tineri, majoritatea având însemnele galeriei Universităţii. Aceştia au scandat lozinci «pro» CFR şi «pro» Dinamo până au ajuns în preajma suporterilor CFR, iar apoi i-au atacat pe aceştia. În momentul izbucnirii scandalului au intervenit jandarmii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca, care au reuşit să aplaneze conflictul", potrivit sursei citate.

În urma scandalului o persoană a fost rănită, iar jandarmii l-au reţinut pe agresor şi l-au sancţionat contravenţional cu suma de 200 lei. În cazul în care victima agresiunii va depune plângere, agresorului îi va fi întocmit dosar penal pentru lovire sau vătămare corporală, în funcţie de numărul zilelor de îngrijiri medicale.

O serie de incidente au avut loc la Cluj-Napoca, duminică seară, între suporterii ai formaţiei CFR, adunaţi în centrul oraşului pentru a sărbători victoria echipei Dinamo în faţa Stelei, şi fani ai rivalei locale Universitatea.

Aproximativ 50 de suporteri ai formaţiei CFR Cluj s-au adunat în centrul oraşului şi au scandat "Campionii, Campionii", dar şi trivialităţi la adresa Stelei şi a Universităţii Cluj. Imediat în zonă au apărut circa 20 de fani ai echipei Universitatea Cluj, care s-au luat la bătaie cu suporterii formaţiei CFR.

Jandarmii, aflaţi în apropiere, au intervenit şi au reţinuţi mai mulţi fani din ambele tabere.

Echipa Dinamo a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, formaţia Steaua Bucureşti, în etapa a XXXIII-a, penultima, a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici