O seară alb-roşie. Pentru Dinamo urmează „Eternul Derby” cu FCSB pe 3 octombrie

  • Dinamo – UTA 0-1
  • Pentru Dinamo urmează „Eternul Derby” cu FCSB pe 3 octombrie
  • Liverpool – Arsenal 3-1
90 afișări
Imaginea articolului O seară alb-roşie. Pentru Dinamo urmează „Eternul Derby” cu FCSB pe 3 octombrie

A fost o seară a meciurilor în alb şi roşu.

Dinamo a pierdut în Ştefan cel Mare cu UTA după un gol din penalty. A fost prima victorie a arădenilor de la revenirea în Liga 1, iar Dinamo rămâne fără victorie acasă din februarie de la derbyul cu FCSB. Cosmin Contra a luat vina asupra sa după meci.

„Am crezut că intrăm pe teren şi vom defila cu UTA. Sunt principalul vinovat de această înfrângere pentru că nu am ajuns la jucători”, spune Contra. 

Şi în Premier League tot în alb şi roşu s-a jucat. Campioana Angliei, Liverpool a câştigat categoric împotriva rivalilor de la Arsenal. Chiar dacă au fost conduşi cu 1-0, echipa lui Jurgen Klopp a întors meciul. Noul venit, Diego Jota a marcat primul său gol pentru Liverpool cu un voleu din marginea careului.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici