O sută de suporteri reţinuţi după incidente la meciul FC Porto - Sporting Lisabona - VIDEO

Aproximativ o sută de suporteri au fost reţinuţi, duminică seară, la Porto, în urma incidentelor de la meciul FC Porto - Sporting Lisabona, din campionatul Portugaliei.

67 afișări
Imaginea articolului O sută de suporteri reţinuţi după incidente la meciul FC Porto - Sporting Lisabona - VIDEO

O sută de suporteri reţinuţi după incidente la meciul FC Porto - Sporting Lisabona (Imagine: Arhiva Mediafax Foto / AFP)

Incidentele au izbucnit înainte de meciul câştigat de FC Porto, scor 3-1, şi s-au soldat cu 48 de răniţi.

"Aproximativ o sută de indivizi îmbrăcaţi în negru, fără vreun semn care să permită identificarea echipei pe care o susţin, au provocat incidente şi au forţat intrarea în stadionul formaţiei FC Porto", a anunţat poliţia într-un comunicat.

Membrii acestui grup au agresat suporteri ai formaţiei locale, fiind apoi reţinuţi şi scoşi din arenă.

Campioana Portugaliei en titre, FC Porto, se află pe primul loc în clasament după opt etape, cu cinci puncte avans faţă de rivalele din capitală, Sporting Lisabona şi Benfica Lisabona.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici