O vedetă din Premier League, bănuită că ar fi traficant de cocaină

Poliţia britanică anchetează un jucător cunoscut din Premier League, al cărui nume nu este precizat "din motive legale" şi care este bănuit că ar fi traficant de cocaină şi ar face parte, împreună cu alţi fotbalişti şi o vedetă din crichet, dintr-o reţea vastă, informează News of the World.

41 afișări
Imaginea articolului O vedetă din Premier League, bănuită că ar fi traficant de cocaină

O vedetă din Premier League, bănuită că ar fi traficant de cocaină (Imagine: Mediafax Foto)

"Ştim că există o reţea de trafic de droguri în lumea fotbalului. Deja avem informaţii din surse credibile că un fotbalist din Premiership a folosit şi a distribuit cocaină. Şi informaţiile aflate ca urmare a urmăririi unui agent de fotbalişti suspectat că este dealerul unor jucători importanţi ne-au dus către alţi sportivi şi oameni din sport care au legături cu reţeaua. Chiar dacă sunt celebrităţi şi salarii mari, asta nu înseamnă că sunt de neatins", a declarat o sursă din cadrul anchetatorilor.

Ancheta, în care s-au implicat mai multe servicii britanice, este aproape de finalizare, după câteva luni de cercetări.

News of the World menţionează că fotbalistul bănuit că ar fi traficant le-a spus prietenilor săi, recent, în timpul negocierilor pentru un transfer, că va pleca la altă grupare doar dacă va găsi în zona în care se află clubul respectiv un furnizor de droguri.

Publicaţia scrie că în fotbal au existat mai multe scandaluri legate de droguri şi aminteşte de cazul lui Adrian Mutu, care a fost depistat pozitiv cu cocaină în perioada când evolua la Chelsea, însă menţionează că fotbalistul român nu are nicio legătură cu ancheta de acum.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici