Obama a pariat cu David Cameron pe rezultatul meciului de fotbal SUA - Anglia

Preşedintele american, Barack Obama, a pariat pe o bere cu premierul britanic, David Cameron, că Statele Unite vor învinge Anglia în meciul de sâmbătă din cadrul Cupei Mondiale de fotbal din Africa de Sud.

18 afișări
Imaginea articolului Obama a pariat cu David Cameron pe rezultatul meciului de fotbal SUA - Anglia

Obama a pariat cu David Cameron pe rezultatul meciului de fotbal SUA - Anglia (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cei doi lideri au avut sâmbătă o convorbire telefonică, în cursul căreia au discutat despre situaţia din Afganistan şi Iran, despre poluarea din Golful Mexic, provocată de scufundarea unei platforme petroliere exploatate de grupul britanic BP, şi despre meciul de fotbal dintre selecţionatele americană şi engleză.

"Preşedintele a remarcat că Statele Unite sunt favorite în măsura în care au ieşit de mai multe ori învingătoare în confruntările desfăşurate între cele două ţări la Cupele mondiale precedente", conform comunicatului Casei Albe.

"Iar preşedintele a pariat cea mai bună bere blondă contra celei mai bune beri americane pe o victorie a Statelor Unite împotriva Angliei", adaugă comunicatul.

Află aici care este programul Cupei Mondiale

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici