Observatorul FRF, Ioan Mureşan, anchetat de DNA pentru fapte de corupţie a fost reţinut

Comisarul Gărzii Financiare Timiş, Ioan Mureşan, care este şi observator al FRF în meciurile din Liga I, anchetat de procurorii DNA pentru fapte de corupţie, a fost reţinut, joi seară, pentru 24 de ore.

96 afișări
Imaginea articolului Observatorul FRF, Ioan Mureşan, anchetat de DNA pentru fapte de corupţie a fost reţinut

Observatorul FRF, Ioan Mureşan, anchetat de DNA pentru fapte de corupţie a fost reţinut (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Şeful DNA Timişoara, Tamaş Şifbeck, a declarat, joi seară, corespondentului MEDIAFAX că Ioan Mureşan este anchetat pentru fapte de corupţie şi a fost reţinut pentru 24 de ore, iar vineri procurorii vor stabili dacă îl vor prezenta Judecătoriei Timişoara cu propunere de arestare preventivă.

"Comisarul de la Garda Financiară a fost reţinut pentru 24 de ore în baza unei ordonanţe. Mâine ( vineri - n.r.) vom decide dacă în baza probelor se va solicita arestarea preventivă. Dacă se va lua această decizie, va fi prezentat Judecătoriei Timişoara", a spus Tamaş Şifbeck.

Un comisar al Gărzii Financiare Timiş, Ioan Mureşan, care este şi observator al FRF în meciurile din Liga I, este anchetat de procurorii DNA pentru fapte de corupţie, ancheta fiind legată de activitatea sa în cadrul Gărzii Financiare.

Şeful DNA Timişoara, Tamaş Şifbeck, declara că există o anchetă în desfăşurare, dar pentru că este la început încă nu pot fi furnizate detalii despre acest caz.

"Este adevărat că există o anchetă care-l priveşte pe Ioan Mureşan, comisar în cadrul Gărzii Financiare Timiş, care are legătură cu activitatea acestuia în cadrul instituţiei publice", spunea Tamaş Şifbeck.

Potrivit acestuia, ancheta nu are nicio legătură cu activitatea sportivă a comisarului, care este şi observator al FRF în meciurile din Liga I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici