Octavian Grigore: Este frustrant să pierzi în ultimul minut

Antrenorul Unirii Urziceni, Octavian Grigore, a declarat, luni, că este frustrant să pierzi în ultimul minut de joc un meci în care ai avut mai multe ocazii, aşa cum a fost cazul în întâlnirea cu Astra Ploieşti, scor 0-1, în etapa a XVI-a a Ligii I.

19 afișări
Imaginea articolului Octavian Grigore: Este frustrant să pierzi în ultimul minut

Octavian Grigore: Este frustrant să pierzi în ultimul minut (Imagine: Mediafax Foto)

"A fost un joc tensionat, aşa cum de altfel ne aşteptam şi în care s-a făcut mare rispiă de efort de ambele părţi. Este frustrant că am pierdut în minutul 90+1, la capătul unui meci în care spun că am avut mai multe ocazii, pe care le-am ratat însă copilăreşte. Am venit la Ploieşti decişi să câştigăm punct sau puncte, dar iată plecăm fără să fi reuşit acest lucru. În iarnă va fi o remaniere a lotului, vor fi jucători importanţi care vor pleca la echipe de top, dar munca noastră trebuie să continue, asta ca să respectăm şi politica clubului, care impune un anumit nivel de salarizare", a declarat Octavian Grigore.

Formaţia Astra Ploieşti a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Unirea Urziceni, într-un meci contând pentru etapa a XVI-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici