Octavian Grigore va antrena echipa Unirea Urziceni

Tehnicianul formaţiei Chimia Brazi (Liga a III-a), Octavian Grigore, a declarat, marţi, că a acceptat oferta de a deveni antrenorul echipei Unirea Urziceni.

28 afișări
Imaginea articolului Octavian Grigore va antrena echipa Unirea Urziceni

Octavian Grigore va antrena echipa Unirea Urziceni (Imagine: Mediafax Foto)

Grigore, care îl va înlocui la Urziceni pe interimarul Gabriel Caramarin, a fost prezent, marţi, pe banca formaţiei Chimia Brazi, la meciul câştigat în faţa echipei Concordia Chiajna, scor 1-0, din turul V al Cupei României. El i-a anunţat pe oficialii clubului prahovean că doreşte să-şi rezilieze contractul pentru a da curs ofertei venite de la Unirea Urziceni.

"Este o onoare pentru mine să fiu solicitat de o asemenea echipă şi este o şansă foarte bună ca după zece ani să fiu pe banca unei echipe de primă ligă, care a participat în Liga Campionilor. Detaliile contractului nu le-am pus la punct, mâine voi avea o discuţie finală cu domnul Dumitru Bucşaru. Le mulţumesc celor de la Chimia Brazi, atât oficialilor, cât şi jucătorilor, dar o asemenea şansă nu se poate refuza", a spus Grigore.

El va merge la Urziceni alături de secundul său de la Brazi, Gheorghe Liliac.

Octavian Grigore a mai antrenat la Urziceni cu un an înainte să promoveze şi a mai pregătit formaţiile Petrolul, FCM Târgovişte şi Ştiinţa Bacău.

Patronul Dumitru Bucşaru a decis să-şi reducă investiţiile în clubul Unirea Urziceni, astfel că a vândut o parte dintre jucători, iar altora le-a reziliat contractele. În locul vedetelor din lot au fost aduşi jucători tineri de la echipele secunde ale unor grupări din Liga I.

Totodată, managerul general Mihai Stoica şi antrenorul Roni Levi au părăsit echipa vicecampioană a României, din cauza problemelor financiare cu care s-a confruntat clubul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici