Odată cu noul an începe şi numărătoarea inversă privind viitorul fotbalistic al lui Mbappe

Anul 2024 începe cu unele dileme pentru Paris Saint-Germain şi fanii săi, cu speculaţii care se vor intensifica în legătură cu prolificul lor atacant Kylian Mbabe, unul dintre cei doar doi jucători din istoria fotbalului cu hat trick într-o finală de Cupa Mondială, relatează AP.

364 afișări
Imaginea articolului Odată cu noul an începe şi numărătoarea inversă privind viitorul fotbalistic al lui Mbappe

Odată cu noul an începe şi numărătoarea inversă privind viitorul fotbalistic al lui Mbappe

Mbappe a început acest sezon în impas cu clubul său în ceea ce priveşte transferul, după ce nu a acceptat opţiunea de prelungire cu 12 luni, până în 2025. Aceasta înseamnă că, începând cu 1 ianuarie, el poate discuta deschis cu alte cluburi sau chiar să semneze un precontract cu Real Madrid sau cu Liverpool, liderul din Premier League.

Mbappe poate face acest lucru deoarece contractul său expiră în iunie, când poate părăsi gratis campioana Franţei, la care a ajuns de la Monaco - iniţial sub formă de împrumut, în 2017 - pentru 180 de milioane de euro.

Starul francez este cel mai bun marcator din toate timpurile al lui PSG, cu 233 de goluri.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici