Oferta de la Renault nu i-a convenit lui Alonso (TV)

Oferta formulată de echipa Renault nu i-a convenit pilotului spaniol Fernando Alonso, care îşi caută echipă după plecarea de la McLaren-Mercedes, a anunţat, miercuri, postul de televiziune Telecinco, care transmite Grand Prix-urile de Formula 1 în Spania.

2 afișări
Imaginea articolului Oferta de la Renault nu i-a convenit lui Alonso (TV)

Oferta de la Renault nu i-a convenit lui Alonso (TV)

Potrivit Telecinco, "oferta care îi place mai mult lui Alonso este cea de la Red Bull".

"Relaţiile cu Renault s-au răcit săptămâna trecută după o reuniune între anturajul lui Alonso şi cel al lui Briatore", susţine postul de televiziune privat, care nu citează nicio sursă. Potrivit Telecinco, oferta lui Flavio Briatore, director sportiv la echipa Renault, "nu îl entuziasmează pe Alonso".

"Alonso nu admite presiunile lui Briatore", a scris, miercuri, cotidianul AS, care a menţionat că italianul ar dori ca dublul campion mondial să se decidă încă din această săptămână.

"Toyota şi Red Bull sunt şi ele în cursă pentru Alonso. Noi avem avantajul că îl cunoaştem", a declarat Briatore luni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici