OFICIAL: Adrian Mutu este noul manager general al FC Dinamo Bucureşti

Fostul internaţional român Adrian Mutu este, începând de astăzi, noul manager general al FC Dinamo Bucureşti, a anunţat acţionarul majoritar al clubului, Ionuţ Negoiţă, pentru www.fcdinamo.ro.

881 afișări
Imaginea articolului OFICIAL: Adrian Mutu este noul manager general al FC Dinamo Bucureşti

OFICIAL: Adrian Mutu este noul manager general al FC Dinamo Bucureşti (Imagine Sebastian Mutu / Mediafax Foto)

"Mă bucur că Adrian Mutu este, de astăzi, alături de noi şi sunt convins că experienţa sa în fotbalul internaţional ne va duce către un nou standard de performanţă atât pe plan intern, cât şi european", a declarat Ionuţ Negoiţă imediat după semnarea contractului cu Adrian Mutu.

Adrian Mutu a evoluat în 42 partide pentru Dinamo, timp în care am marcat 29 de goluri. În anul 2000, Adrian Mutu a plecat de la Dinamo la Inter Milano.

"E o onoare pentru mine că Dinamo mi-a oferit şansa să debutez într-o funcţie atât de importantă şi îi mulţumesc domnului Negoiţă pentru această provocare imensă în cariera mea! Sper să răsplătesc această încredere cu rezultatele pe care le aşteaptă toţi suporterii dinamovişti", a adăugat noul manager general al clubului din Ştefan cel Mare.

Cu Dinamo, Adrian Mutu a cucerit două trofee: Cupa şi Campionatul României, în sezonul 1999-20002.

"Dacă va reuşi să fie ca preşedinte executiv cum a fost ca fotbalist, atunci Mutu e perfect pentru Dinamo. Pe gazon a fost o certă valoare, ce a făcut în viaţa personală nu comentez. Cred că domnul Negoiţă a luat azi o decizie şi cred că e o decizie bună", a declarat Constantin Anghelache la ProSport LIVE.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici