Oficialii de la Fenerbahce au distrus difuzoarele din vestiar după derbiul cu Galatasaray

Oficialii clubului Fenerbahce au distrus difuzoarele din vestiar după derbiul din deplasare cu Galatasaray, câştigat, vineri, scor 2-1, pe Turk Telekom Arena, pentru ca preşedintele grupării, Aziz Yildirim, să poată fi auzit de fotbalişti, informează presa turcă.

20 afișări
Imaginea articolului Oficialii de la Fenerbahce au distrus difuzoarele din vestiar după derbiul cu Galatasaray

Oficialii de la Fenerbahce au distrus difuzoarele din vestiar după derbiul cu Galatasaray (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

Potrivit cotidianului Sabah, la puţin timp după ce Aziz Yildirim şi alţi oficiali au intrat în vestiar pentru a-i felicita pe jucători, la difuzoare a început să se audă foarte tare imnul echipei Galatasaray. "Ce se întâmplă? Se poate o astfel de lipsă de respect? Cum să difuzezi în vestiarul adversarilor imnul gazdelor?", a reacţionat Yildirim.

Oficialii clubului Fenerbahce au decis să smulgă toate difuzoarele, după ce muzica nu a fost oprită în ciuda avertismentelor lor.

Spor3.com notează că Aziz Yildirim a cerut ulterior ca gruparea pe care o conduce să trimită o scrisoare la Galatasaray, în care să ceară un bilanţ al pagubelor din vestiar, pentru a le acoperi.

Pe de altă parte, cei 2.600 de suporteri ai echipei Fenerbahce prezenţi la meci au prvocat pagube de aproximativ 90.000 de euro, distrugând între altele turnichetele de la intrarea în stadion şi mai multe garduri.

Formaţia Galatasaray, antrenată de Gheorghe Hagi şi la care evoluează Bogdan Stancu, a fost învinsă, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (0-1), de echipa Fenerbahce, în derbiul etapei a XXVI-a a campionatului Turciei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici