Oficialii dinamovişti au scos la vânzare biletele rezervate fanilor FC Steaua

Ofiţerul de presă al FC Dinamo, Ioan Culina, a declarat, joi, agenţiei MEDIAFAX, că gruparea "alb-roşie" a scos la vânzare biletele rezervate iniţial pentru suporterii Stelei, după ce vicecampioana României a anunţat, în mod oficial, că le refuză.

12 afișări
Imaginea articolului Oficialii dinamovişti au scos la vânzare biletele rezervate fanilor FC Steaua

Oficialii dinamovişti au scos la vânzare biletele rezervate fanilor FC Steaua

"La 16.15, am primit un fax de la FC Steaua, prin care ne anunţa că nu organizează deplasarea galeriei la meciul cu Dinamo. Ei au cerut numai invitaţii la tribuna oficială şi permise de acces în parcarea stadionului. Începând cu ora 16.30, FC Dinamo a pus în vânzare biletele din sectoarele rezervate iniţial pentru suporterii dinamovişti", a spus Culina.

Pe site-ul oficial al FC Dinamo a fost postat, joi seară, un comunicat în care se precizează că gruparea "alb-roşie" a informat Jandarmeria Română de faptul că biletele refuzate iniţial de Steaua au fost puse în vânzare. "În urmă cu câteva minute, FC Dinamo a informat Jandarmeria Română că biletele refuzate de clubul Steaua pentru cei 676 de suporteri ai oaspeţilor au fost puse în vânzare. Cele 676 de bilete de la Peluza I a stadionului Dinamo, sectoarele 26, 27, 28, 29, sunt disponibile la casele stadionului din Şoseaua Ştefan cel Mare!", se arată pe www.fcdinamo.ro.

Conform unei înţelegeri între cele două grupări, Steaua şi Dinamo, clubul "roş-albastru" a primit 676 de bilete. Ulterior, din cauza unui conflict între suporterii stelişti şi finanţatorul Gigi Becali, FC Steaua a anunţat, joi, atât Jandarmeria Capitalei, cât şi gruparea FC Dinamo că renunţă la bilete. Însă, oficialii stelişti s-au răzgândit, joi seară, şi au anunţat, pe site-ul oficial, că la partida cu Dinamo echipa va fi susţinută de galerie.

Partida Dinamo - Steaua, contând pentru etapa a XIII-a a Ligii I, se va disputa, sâmbătă, cu începere de la ora 21.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici