Oficialii Rapidului şi Oţelului spun că nu sunt afectaţi de acţiunea DNA

Oficialii grupărilor Oţelul şi Rapid spun că nu sunt afectaţi de acţiunea Direcţiei Naţionale Anticorupţie, care a început procedura de poprire a conturilor mai multor cluburi, în dosarul în care anchetează transferurile unor fotbalişti în străinătate în perioada 1990-2006.

11 afișări
Imaginea articolului Oficialii Rapidului şi Oţelului spun că nu sunt afectaţi de acţiunea DNA

Oficialii Rapidului şi Oţelului spun că nu sunt afectaţi de acţiunea DNA

Directorul general al Oţelului Galaţi, Marius Stan, a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, că decizia luată de Direcţia Naţională Anticorupţie se referă la CS Oţelul Galaţi şi nu la actuala societate care administrează clubul. "Este o eroare în comunicatul DNA pentru că acel club la care se referă DNA-ul, CS Oţelul Galaţi, a fost declarat, de mult, falimentar. Noi reprezentăm FC Oţelul Galaţi, entitate sportivă care nu are, în prezent, niciun fel de datorie. Comunicatul DNA reprezintă, pentru noi, un prejudiciu de imagine", a precizat Stan.

Directorul general al FC Rapid, Constantin Zotta, a afirmat că gruparea giuleşteană îşi desfăşoară activitatea în mod normal. "Este adevărat că au fost blocate conturile noastre, dar numai pentru o anumită sumă de bani. Noi, la rândul noastru, am blocat acea sumă, e vorba de 800.000 de euro, şi acum ne desfăşurăm activitatea în condiţii normale, ca şi până acum. Nu este nicio problemă", a spus Zotta, pentru MEDIAFAX.

Preşedintele clubului Gloria Bistriţa, Jean Pădureanu, nu a dorit să comenteze în niciun fel acţiunea Direcţiei Naţionale Anticorupţiei, în timp ce oficialii dinamovişti nu au putut fi contactaţi până la ora transmiterii acestei ştiri.

Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) a început procedura de poprire a conturilor cluburilor de fotbal Dinamo, Rapid, Gloria Bistriţa şi Oţelul Galaţi, în dosarul în care anchetează transferurile unor fotbalişti în străinătate în perioada 1990-2006.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici