Ogăraru: Steaua are de câştigat prin venirea mea

Fundaşul George Ogăraru a declarat, vineri, în conferinţa de presă organizată de FC Steaua pentru prezentarea ultimelor achiziţii, că dacă ar fi fost titular la Ajax Amsterdam nu ar mai fi revenit la formaţia din Bulevardul Ghencea, care are de câştigat din transferul său.

46 afișări
Imaginea articolului Ogăraru: Steaua are de câştigat prin venirea mea

Ogăraru: Steaua are de câştigat prin venirea mea (Imagine: Mediafax Foto)

"După părerea mea, Steaua are de câştigat prin venirea mea. Singura presiune care există la această echipă este faptul că Steaua este o echipă de la care tot timpul se aşteaptă foarte mult. Acum, că s-au făcut şi mai multe investiţii, este normal ca pretenţiile să fie şi mai mari, însă pentru mine acest lucru nu va fi niciun impediment atunci când voi fi în teren", a spus Ogăraru, jucător împrumutat pentru un an de Steaua de la Ajax

Fotbalistul afirmă că a acceptat să revină la Steaua pentru a putea evolua în Liga Campionilor.

"Am acceptat să vin la Steaua pentru a juca în Liga Campionilor. Atunci când am plecat la Ajax, Steaua s-a calificat în Ligă, iar în Olanda nu am avut această şansă. Ştie toată lumea că pentru orice jucător este un vis să evolueze în această competiţie. Din păcate pentru mine, nu am avut această posibilitate la Ajax, însă Steaua este la al treilea an consecutiv în Ligă. Cu siguranţă că şi relaţia mea cu antrenorii de acolo a contribuit la această decizie şi probabil că dacă eram în echipa de bază de la Ajax nu aş mai fi venit aici. Cu siguranţă că nici la Steaua nu voi avea postul de titular asigurat, însă voi munci foarte mult şi sper să pot să ajut cât mai mult echipa", a declarat George Ogăraru.

Un alt jucător achiziţionat de Steaua, Antonio Semedo, a declarat că a plecat de la CFR pentru a juca la cea mai mare echipă din România.

"Steaua este cea mai importantă echipă din ţară şi mi-am dorit mult să vin aici. Am venit pentru a munci şi pentru a pune umărul la succesele echipei. Vreau să câştig cât mai multe meciuri", a declarat mujlocaşul Semedo.

Andrei Ionescu, venit de la Universitatea Craiova, se bucură şi el de faptul că a fost adus la Steaua, precizând că i s-a îndeplinit un vis.

"Sunt sigur că orice jucător român visează să joace la Steaua. Pentru mine este o mare realizare că am ajuns aici. Am avut o perioadă foarte proastă la Craiova, în care am jucat mai puţin, dar Steaua mi-a oferit această şansă de care va trebui să profit la maxim", a spus noul mijlocaş al grupării din Ghencea, în vârstă de 20 de ani.

Ultimul jucător prezentat de Steaua, atacantul bolivian Ricardo Pedriel, speră să se integreze cât mai repede în lotul pregătit de Marius Lăcătuş şi să contribuie la cât mai multe succese ale "roş-albaştrilor".

"Steaua este o echipă foarte mare, care se luptă în fiecare an pentru câştigarea campionatului şi evoluează în Liga Campionilor. Sper să mă întegrez cât mai repede în această echipă şi să facem o figură frumoasă în acest sezon al Ligii Campionilor. Mă înţeleg foarte bine cu jucătorii care vorbesc limba spaniolă, însă sper ca în curând să învăţ şi câteva cuvinte în limba română", a afirmat atacantul sud-american.

Patronul Stelei, Gigi Becali, crede că noile achiziţii vor întări şi mai mult echipa, despre care spune că are şanse reale să se califice în optimile de finală ale Ligii Campionilor.

"Noi oricum aveam deja o echipă puternică, dar împreună cu noii jucători vrem să progresăm şi să fim de temut în Liga Campionilor. Până acum îmi era jenă când pierdeam cu 2-0, 3-0 sau 4-1. Mă simţeam mic printre acei patroni. Acum am ţinut să fac o echipă puternică şi vom putea să creăm probleme în grupe şi cred că ne vom califica de această dată", a declarat Gigi Becali.

Steaua şi-a prezentat, vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, noii jucători aduşi în Ghencea, aceştia fiind fundaşul George Ogăraru, mijlocaşii Antonio Semedo şi Andrei Ionescu şi atacantul Ricardo Pedriel.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici