Olanda s-a antrenat într-o atmosferă sumbră, după înfrângerea din meciul cu Danemarca

Echipa naţională a Olandei, învinsă de Danemarca în primul meci din grupa B de la turneul final al Campionatului European, s-a antrenat, duminică, la Cracovia, într-o atmosferă sumbră.

146 afișări
Imaginea articolului Olanda s-a antrenat într-o atmosferă sumbră, după înfrângerea din meciul cu Danemarca

Olanda s-a antrenat într-o atmosferă sumbră, după înfrângerea din meciul cu Danemarca (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Jucătorii au apărut trişti la şedinţa de pregătire care a avut loc pe stadionul formaţiei poloneze Wisla Cracovia.

Fundaşul Joris Mathijsen, accidentat în meciul amical cu Bulgaria din 28 mai, s-a antrenat alături de coechipierii săi şi este apt pentru meciul cu Germania.

De asemenea, mijlocaşul Wesley Sneijder, care a acuzat dureri la genunchi după meciul cu Danemarca, s-a pregătit normal.

Selecţionerul Bert van Marwijk a avut discuţii în particular cu fiecare jucător.

La şedinţa de pregătire, jucătorii au fost împărţiţi în două grupe. Titularii din meciul cu Danemarca au efectuat o scurtă recuperare, în timp ce ceilalţi fotbalişti s-au antrenat intensiv cu balonul.

Reprezentativa Olandei a fost învinsă, sâmbătă, la Harkov, cu scorul de 1-0 (1-0), de naţionala Danemarcei, în primul meci din cadrul grupei B de la Campionatul European din Polonia şi Ucraina. Unicul gol al partidei a fost marcat de Krohn-Dehli, în minutul 24.

În următoarele meciuri de la turneul final, Olanda va întâlni Germania (miercuri) şi Portugalia (duminică).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici