Olanda şi Turcia, învinse în amicalele disputate sâmbătă

Reprezentativele Olandei şi Turciei, adversarele României în preliminariile Cupei Mondiale din 2014, au înregistrat înfrângeri în meciurile amicale disputate sâmbătă, scor 1-2 cu Bulgaria, respectiv 2-3 cu Finlanda.

1 afișare

La Amsterdam, Olanda a fost învinsă de Bulgaria, golurile fiind marcate de Van Persie '45 pentru olandezi, respectiv Popov '49 (penalti) şi Mizanski '90+2.

Fotbalistul Arjen Robben, foarte criticat în Germania după finala Ligii Campionilor, pierdută de Bayern Munchen în faţa echipei Chelsea, a fost ovaţionat îndelung la intrarea pe teren în amicalul Olandei. Jucătorul a fost introdus pe teren în minutul 78 la insistenţele publicului. Numele lui Robben a fost scandat de mai multe ori de la începutul partidei, iar la intrarea pe teren, olandezul a fost aplaudat călduros de cei 48.000 de spectatori. Vizibil emoţionat, Arjen Robben a arătat prin gesturi că mulţumeşte publicului.

La Salzburg, Turcia a fost învinsă de Finlanda, cu scorul de 3-2. Golurile finlandezilor au fost marcate de Eremenko '19, Pukki '73 şi Hetemaj '90+2. Pentru Turcia a nscris Burak Yilmaz, în minutele 21 şi 54.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici