Olandezul Bjorn Kuipers va arbitra finala Ligii Campionilor

Arbitrul olandez Bjorn Kuipers va conduce la centru finala Ligii Campionilor, care va avea loc la 24 mai, la Lisabona, între echipele spaniole Real Madrid şi Atletico Madrid, a anunţat, miercuri, site-ul oficial al UEFA.

84 afișări
Imaginea articolului Olandezul Bjorn Kuipers va arbitra finala Ligii Campionilor

Olandezul Bjorn Kuipers va arbitra finala Ligii Campionilor (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Kuipers, în vârstă de 41 de ani, este al patrulea arbitru olandez care va conduce finala celei mai importante competiţii de club, după Leo Horn (1957, 1962), Charles Corver (1978) şi Dick Jol (2001).

Bjorn Kuipers va fi ajutat de asistenţii Sander van Roekel şi Erwin Zeinstra şi de asistenţii suplimentari Pol van Boekel şi Richard Liesveld. Rezervă pentru asistenţi va fi olandezul Angelo Boonman, iar rezervă pentru central a fost desemnat turcul Cuneyt Cakir.

Arbitrul olandez a arbitrat 68 de partide în competiţiile UEFA, dintre care în acest sezon a condus patru în Liga Campionilor şi trei în Liga Europa. Kuipers a arbitrat Supercupa Europei în 2011 şi finala Ligii Europa din 2013.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici