Olăroiu l-a vrut pe Balotelli la Al Ahli, dar jucătorul a refuzat oferta

Antrenorul Cosmin Olăroiu a declarat că a încercat să-l transfere la echipa pe care o pregăteşte, Al Ahli (Emiratele Arabe Unite), pe atacantul italian al formaţiei Liverpool, Mario Balotelli, dar acesta a refuzat, informează www.tuttomercatoweb.com.

117 afișări
Imaginea articolului Olăroiu l-a vrut pe Balotelli la Al Ahli, dar jucătorul a refuzat oferta

Olăroiu l-a vrut pe Balotelli la Al Ahli, dar jucătorul a refuzat oferta (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Ne-am gândit la Balotelli şi am vorbit cu Mino Raiola (n.r. - impresarul jucătorului). Dar Balottelli a refuzat propunerea noastră, vrea să joace la altă echipă. Avem nevoie de jucători, cercetăm piaţa, dar nu pot da nume. Urmărim şi jucători care evoluează în Italia", a declarat Olăroiu, la postul Sky.

Tehnicianul român le-a vorbit italienilor despre fundaşul Vlad Chiricheş, noua achizţie a clubului Napoli: "Este un fundaş de calitate, un lider, chiar dacă uneori îşi asumă riscuri prea mari. Cu un pic de încredere, poate deveni un jucător important pentru Napoli".

Mario Balotelli nu mai este dorit de gruparea Liverpool şi ar putea reveni în Italia, Lazio Roma făcând o ofertă pentru el.

Vlad Chiricheş a fost transferat recent de Napoli de la Tottenham, pentru circa 6 milioane de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici