Olăroiu: Nu am cum să fiu vinovat pentru o chestiune administrativă

Tehnicianul formaţiei saudite Al Hilal, Cosmin Olăroiu, a declarat, marţi, pentru TVR, că nu are cum să fie vinovat în dosarul transferurilor de jucători, în care este umărit penal de procurorii DIICOT, pentru că nu poate avea vreo răspundere în chestiuni administrative, ci doar în cele sportive.

21 afișări
Imaginea articolului Olăroiu: Nu am cum să fiu vinovat pentru o chestiune administrativă

Olăroiu: Nu am cum să fiu vinovat pentru o chestiune administrativă (Imagine: Mediafax Foto)

"Sincer să fiu m-a surprins chemarea la DNA, pentru că n-am cum să fiu vinovat sub nicio formă. Eu pot fi vinovat pentru că pot greşi o schimbare sau tactica unui joc, o chestie sportivă. Pentru o chestie administrativă nu am cum să am o răspundere. Însă dacă nu cineva tot va trebui să plătească toată distracţia asta, pentru că e o distracţie, e un circ pentru care cineva până la urmă tot trebuie să plătească şi vor plăti", a declarat Olăroiu.

Întrebat ce i s-ar putea întâmpla, Olăroiu a răspuns: "Nimic."

Cosmin Olăroiu a adăugat că nu are nicio interdicţie de a părăsi ţara. "Nu am niciun consemn, pot să plec când vreau, sunt un cetăţean liber al acestei ţări, nevinovat, pentru că nu s-a pronunţat justiţia. Respect lumea de aici. Doar atât, să fiu lăsat în pace şi toate prostiile astea care apar îmi întăresc convingerea că e mai bine să nu fiu aici", a spus antrenorul.

Fostul antrenor al Stelei, Cosmin Olăroiu, a refuzat să dea declaraţii procurorilor Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism în dosarul transferurilor de jucători, el prezentându-se luni în faţa anchetatorilor, deşi a fost citat pentru marţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici