Olăroiu: O victorie cu Sevilla ar fi un moment de răscruce pentru Steaua

Fostul antrenor stelist Cosmin Olăroiu, acum la Al Hilal, a declarat, marţi seară, într-o emisiune televizată, că o victorie cu FC Sevilla în Liga Campionilor ar însemna un moment de răscruce pentru Steaua şi ieşirea din criză.

2 afișări
Imaginea articolului Olăroiu: O victorie cu Sevilla ar fi un moment de răscruce pentru Steaua

Olăroiu: O victorie cu Sevilla ar fi un moment de răscruce pentru Steaua

"În zece zile Lăcătuş nu putea face minuni. Steaua a trecut prin momente dificile, atâtea schimbări de antrenori şi nu e uşor pentru jucători. Trebuie răbdare, trebuie lăsat, Steaua are valoare şi uşor-uşor o va demonstra. M-aş bucura pentru Lăcătuş să câştige cu Sevilla, ar fi un moment de răscruce, o victorie ar însemna o schimbare radicală a situaţiei. Sevilla e în mare formă, dar nimeni nu e invincibil", a spus fostul antrenor stelist la Fanatik.

Olăroiu a menţionat că echipa sa a câştigat derbiul Arabiei Saudite cu Al Nasr, scor 3-1, declanşând o adevărată sărbătoare. "Elton a jucat la adversari, a jucat bine piticul, Al Nasr înseamnă Elton, iar noi l-am blocat foarte bine, îl ştiam şi am avut un avantaj. Dacă ne premiază şeicul cu vreo cămilă? Păi mi-a povestit că are una de 12 milioane, îl costă întreţinerea 100.000 pe lună, are şi doctor presonal. L-am întrebat dacă participă la vreun concurs. Nu, de frumuseţe, a zis. Acum urmează recepţie, mergem pe la fiecare acasă, mergem cu sorcova, e sărbătoare", a spus el, râzând.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici