Olaru şi Begu vor juca astăzi în sferturile de finală, în proba de dublu, la Roland Garros

Jucătoarele române de tenis Raluca Olaru şi Irina Begu vor juca marţi, 6 iunie, în sferturile de finală ale probei de dublu femnin de la Roland Garros (Franţa), al doilea turneu de Mare Şlem al anului, dotat cu premii în valoare totală de 16.700.000 de euro.

488 afișări
Imaginea articolului Olaru şi Begu vor juca astăzi în sferturile de finală, în proba de dublu, la Roland Garros

Olaru şi Begu vor juca astăzi în sferturile de finală, în proba de dublu, la Roland Garros

Olaru, alături de partenera sa Olga Savciuk (Ucraina), va întâlni în ultimul meci de pe terenul 1, nu înainte de ora 18:00, perechea Yung-Jan Chan/Martina Hingis (Taiwan/Elveţia), cap de serie numărul trei.

De partea cealaltă, Irina Begu şi Saisai Zheng (România/China) vor juca în cel de-al treilea meci de pe terenul doi, împotriva cuplului australian Ashleigh Barty/Casey Dellacqua.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici