Oleg Blohin a demisionat de la naţionala Ucrainei

Tehnicianul Oleg Blohin, care a fost numit, marţi, în funcţia de antrenor principal al echipei Dinamo Kiev, după demiterea lui Iuri Semin, a renunţat la conducerea tehnică a naţionalei Ucrainei.

77 afișări
Imaginea articolului Oleg Blohin a demisionat de la naţionala Ucrainei

Oleg Blohin a demisionat de la naţionala Ucrainei (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

Iniţial, Blohin, în vârstă de 59 de ani, ar fi trebuit să rămână la conducerea naţionalei Ucrainei pentru meciurile cu Moldova (12 octombrie) şi Muntenegru (16 octombrie) din preliminariile Cupei Mondiale din 2014, însă în cele din urmă el şi-a prezentat demisia, vineri, în faţa preşedintelui federaţiei ucrainene, Anatoli Konkov.

Câştigător al Balonului de Aur în 1975, Oleg Blohin a semnat un contract pe patru ani cu Dinamo Kiev.

Oleg Blohin a câştigat cu Dinamo Kiev opt titluri de campion naţional, cinci Cupe al URSS-ului şi o Cupă a Cupelor.

Tehnicianul Iuri Semin a fost demis, luni, din funcţia de antrenor principal al echipei Dinamo Kiev, după ce formaţia a fost eliminată din 16-imile de finală ale Cupei Ucrainei de Şahtior Doneţk.

În campionat, după disputarea a nouă etape, Dinamo Kiev se află pe locul trei, la şase puncte de liderul Şahtior Doneţk.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici