Oltchim îşi va alege viitorul antrenor dintre patru străini

Viitorul antrenor al echipei de handbal feminin Oltchim Râmnicu Vâlcea se va alege dintre Herbert Muller (FC Nurnberg), Peter Kovacs (fost la naţionala Turciei), Tomas Ryde (fost la Viborg) şi Christian Dalmose (fost la Aalborg), conform unor surse oficiale.

473 afișări
Imaginea articolului Oltchim îşi va alege viitorul antrenor dintre patru străini

Echipa de handbal feminin Oltchim Râmnicu Vâlcea (Imagine: Mediafax Foto)

Preşedintele clubului vâlcean, Ioan Gavrilescu, a declarat că până vineri se va anunţa oficial viitorul antrenor. "Până vineri, cel târziu, veţi avea numele noului antrenor al echipei. Am mers pe câte o pistă, am negociat, am cerut refererinţe, avem de luat o decizie dificilă. Sunt multe aspecte care trebuiesc stabilite, dar până la urmă vom decide", a spus Gavrilescu.

După varianta ungurului Roth Kalman, Gavrilescu a dezminţit şi eventuala numire a fostului selecţioner al naţionalei masculine a României, Radu Voina.

"Nu s-a pus problema numirii unui antrenor român. Nu ştiu de unde a apărut aceast zvon. Pe mine m-a desemnat managerul Constantin Roibu să aduc un antrenor străin şi aşa va fi. Apoi vom mai discuta şi de eventuale alte transferuri după ce ne vom sfătui cu noul antrenor", a afirmat Gavrilescu.

Oficialul vâlcean a precizat că jucătoarea Narcisa Lecuşanu va rămâne la Oltchim: "Narcisa este acum în vacanţă şi a rămas să ne întâlnim vineri să batem sau nu palma. Eu cred că va rămâne la Oltchim, dacă rămâne în picioare ceea ce s-a discutat cu ea înainte. Vom vedea".

Clubul Oltchim Râmnicu Vâlcea a renunţat în urmă cu două săptămâni la serviciile antrenorului Gheorghe Tadici, care este şi antrenorul naţionalei feminine a României şi cu care a câştigat în ultimii doi ani campionatul.

Gruparea vâlceană a explicat că despărţirea de Tadici s-a produs din cauza a două declaraţii ale tehnicianului, "care au adus atingere imaginii şi prestigiului sponsorului principal" şi a respins varianta neoficială, conform căreia antrenorul intrase în conflict cu jucătoarele.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici